Ungdomskontoret
Rådgivning 
Her er du: > Arbejdsgiver > Fagkurser > Aktuel Kvæghold
 

Fagkursus Aktuelt Kvæghold 

Print

 

 bbiogas_013_1000 til web.jpg

Fagkursus Aktuelt Kvæghold er et praktisk orienteret kursus, hvor problemstillinger fra medarbejderens hverdag bearbejdes. På kurset vil der være indlagt flere bedriftsbesøg, evt. hos kursisternes praktikpladser, hvor emner som avl, logistik og sygdomsregistrering vil blive behandlet.
Kurset afsluttes med en kursusopgave som kursisten selv vælger emnet for. Den sidste aften er en eksamen, hvor alle kursister fremlægger deres opgave for både underviseren og medkursister.
 
Kurserne henvender sig primært til de elever, der er i gang med landbrugsuddannelsens
1. hovedforløb. Dvs. elever, der har afsluttet 1. hovedforløbs skoleopholdet samt været i praktik på en landbrugsvirksomhed.
 
Alle interesserede er selvfølgelig velkommen til at deltage i kurserne, uanset deres faglige
baggrund. De må blot acceptere niveauet, der er tilpasset 2. hovedforløbselever. Alle kan få et godt udbytte af deltagelse på kurserne, da det er kompetente personer som fagkonsulenter, og dyrlæger, der forestår undervisningen. Foruden en god grundviden får kursisterne også indlevelse i og kendskab til de aktuelle situationer i marken, i stalden og på fagområdet i det hele taget.
 
Formål
Det primære formål med kurset Aktuelt Kvæghold er at give kursisterne en bedre sammenhæng mellem teori og praksis. Kursusaftenerne vil via debat og information om aktuelle emner i stalden skabe grundlag for en god dialog mellem elev og læremester. Eleverne vil føle sig motiverede og føle at de med deres vidensbidrag er en vigtig brik i virksomheden, specielt efter en aften, hvor de kan komme hjem med nyheder og viden, der gør, at de er på forkant med en aktuel situation. Læremester vil få dygtige elever med et øget engagement og interesse for arbejdet.
 
 
  

Gå direkte til tilmelding
                                        

Tjek også
>>> Aktuel Svineproduktion

>>> Maskin- og tekniklære

 
LandboUngdom

Følg med i de lokale aktiviteter på www.landboUngdom.dk

 Region Viborg LandboUngdom og Ungdomskontoret er støttet af midler fra EU og FødevareErhverv.